Emekli maaşı farklaei - Haber Yazılımı Emekli maaşı farklaei - Haber Yazılımı 

Emekli maaşı farklaei



Reklamlar
Reklamlar
Reklamlar

 

 

HaberlerEkonomi Haberleri

Son dakika: SSK ve Bağkur emeklilerinin ek ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan'dan kritik açıklam

 

#SSK

#BaÄŸkur

#Emekli

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan SSK ve Bağkur emeklilerinin fark ödemeleri için önemli açıklamalarda bulundu.

Son dakika: SSK ve Bağkur emeklilerinin ek ödemeleri ne zaman yatacak Bakan Işıkhandan kritik açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Tüm engelleri ve tüm finansal krizlere rağmen istikrarla büyüyen ekonomimiz dünyada her geçen gün artan gücümüz, her geçen gün daha da güçlenen jeostratejik konumumuz, büyük sorumluluklar yüklemektedir.

 

Haberin Devamı

 

"ONLAR ÃœLKEMÄ°ZÄ°N EMEK VERENLERÄ° VE ÃœLKEMÄ°ZÄ°N EMEKTARLARIDIR"

 

85 milyon vatandaşımızın refahı Türkiye’nin refahı ve gücü demektir. Emeklilerimiz bu refahı en çok hak edenlerimiz arasında yer almaktadır. Emeklilerimizin önemli süreci sosyal, ekonomik ve ruhsal anlamda huzur içinde geçirmelerini sağlamak en büyük temennimizdir. Onlar ülkemizin emek verenleri ve ülkemizin emektarlarıdır.

 

Memur emeklilerinin fark ödemeleri başladı

Memur emeklilerinin fark ödemeleri başladı

Haberi Görüntüle

2024 yılını sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile emekliler yılı ilan ettik. Emekliler yılımıza dair ilk adımı emeklilerimize yapılan ek zamla atmış olduk. 2024 yılının ilk yarısı için memur emeklilerimize yüzde 49.25 artış sağlamıştık. SSK ve Bağkur emeklilerimize yüzde 37.57 olarak ortaya çıkan artış oranlarına 11.68 puan artış daha ilave ederek emekli artış oranlarını tüm emeklilerimiz için eşitledik.

 

 

"1 HAFTA İÇERİSİNDE EMEKLİLERİMİZİN HESABINA YATMIŞ OLACAKTIR"

 

SSK ve Bağkur emeklisi vatandaşlarımızın maaş artış oranlarını memur emeklisi maaş artışları gibi yüzde 49.25’e yükseltmiş olduk. Tüm emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

 

Son zam oranları resmi gazetede yayımlandıktan sonra oluşan aylık farkları 1 hafta içerisinde emeklilerimizin hesabına yatmış olacaktır. Güçlü iradeleri ile bizlere destek olan sayın Cumhurbaşkanımıza ayrıca şükranlarımı arz ederim."

Reklamlar
Reklamlar
Reklamlar


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar